Sri Lanka, Visingsö och Varberg. Roadtrip Sverige blickar utomlands.

Tänk vad världen är liten – satt i ett nyrenoverat kök i Apelvik i Varberg hos Elda och Björn och de plockade fram en fotobok de skapat, från sin resa på Sri Lanka. Jag själv tillbringade vinter där, för två år sedan, med min familj på. Vilket underbart land – 25 grader året runt, alla kan åtminstone lite Engelska då det varit en Engelsk koloni och underbar god mat och massa färska frukter. Både vi och Björn, Elda blev så otroligt bra bemötta, så vi hade bestämt oss att skänka pengar för att hjälpa, för att de skulle kunna sätta in fönster i sina hus och köpa en ”Tuktuk alt Van” för att kunna livnära sig på att köra taxi. Tänk vad en för oss liten summa pengar kan hjälpa någon bygga upp sitt liv (efter Tsunamin).

Vill du som läsare komma i kontakt med någon 100% pålitlig på Sri Lanka har både jag och Björn personer du kan kontakta. Min underbara kontaktperson kallas Sunny av resenärer och heter Sanath. Sunny utgår från Negombo och Björns kontakt finns i Hikkadowa.

Ja, som sagt, världen är liten. Min roadtrip fick denna gång sällskap av Varbergs fotoklubb och vi hade två fantastiska dagar på Visingsö vandrarhem. Jag experimenterade med externa blixtar och dubbelexponeringar och fick prova ett 600 mm objektiv – snacka om stort!

Dessa underbara människor, Inger som bakat ljuvliga skorpor, Anita som bjöd på mat, Akke  och Linda som lystnad på mina fototips, Stefan som ställde upp som modell, är bara några av alla de härliga personer som var med. Ser fram emot att träffa alla igen.

Bilderna, blev denna gång här på nätet små, klicka på dem och du kan se ett och ett. Är det något du vill se på extra bara säg till, de finns till försäljning som högupplösta.

Annonser

3 thoughts on “Sri Lanka, Visingsö och Varberg. Roadtrip Sverige blickar utomlands.

  1. Ping: Sri Lanka, Visingsö och Varberg. Roadtrip Sverige blickar utomlands. | Allt kan Grönska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s